עוגיות קלות להכנה עם ארומה מופלאה של קוקוס וניל ושוקולד
20 עוגיות
- 6 כפות קמח קוקוס (להשיג בחנויות הטבע ובמחלקה האורגנית בסופר)
- 1/2 כוס שמן קוקוס מומס
- 4 ביצים (טבעונים- להחליף בבננה בשלה ומרוסקת)
- כף סילאן (לאוהבי מתוק- 2 כפות)
- 60 גרם שוקולד 90% ומעלה, קצוץ
- 1/2 כפית תמצית וניל
- קמצוץ מלח
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות
- מערבבים את כל החומרים בבלנדר/קערה, למעט השוקולד, עד לקבלת עיסה אחידה
- מעבירים את העיסה לקערה, ומוסיפים את השוקולד
- מחלקים ל-20 כדורים (אני אוהב להיעזר במשקל), ומעצבים.
- העוגיות לא משנות את צורתן באפיה, לכן יש לעצב אותן לצורה של עוגיה לפני האפיה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה